Stjärnornas musik

Tisdag 8 december 1981 (helt komplett spellista)

Den ordinarie kvinnliga hallåmannen: Här i Program 3 kommer nu Stjärnornas musik , en direktöversvämning från Eldoradoredaktionen, i kväll presenterad av Staffan Schmidt och producerad av Lars-Göran Nilsson.

Ingen ljudeffekt, ingen jingel, ingen signatur

Earth, Wind & Fire Lets Groove

Staffan Schmidt: Från den lilla studion, Studio 31, studion med det stora soundet, kommer ni höra Stjärnornas musik , fram till 24 med avbrott för nyheter och valextra 23 till 23:20. Varför inte lämna tv:n och uppleva artisterna som dom ska upplevas, nämligen från radion. Lämna tv:n, lyssna på radion istället.

Buggles On TV

The Durutti Column Sketch for Summer (augusti 1979, varm instrumental gitarr)

ABBA The Visitors

Eric Hine Not Fade Away

The human League Don't You Want Me

Klaatu A Routine Day (1978)

Imagination So Good, So Right (från LP:n Body Talk )

Kim Wilde Cambodia

John Carpenter Escape from New York, Main Title

Adolphson-Falk Blinkar Blå (från den kommande singeln)

Kraftwerk The Robots (1978)

The Beach Boys Good Timin' (från LP:n Ten Years Of Harmony )

Daryl Hall & John Oates I Can't Go For That (No Can Do)

Chaz Jankel Glad To Know You

Avbrott för Ekoredaktionens sista nyhetssändning som är förlängt med anledning av det danska folketingvalet.

*

Ordinarie kvinnlig hallåman: Här i P3 fortsätter nu fram till midnatt och nattradio, Stjärnornas musik , en direktöversvämning från Eldoradoredaktionen, i Studio 31 här på Radiohuset finns Lars-Göran Nilsson, Bosse Skoglund och Staffan Schmidt.

Chic Flash Back (från LP:n Take It Off )

Peter Godwin Torch Songs For The Heroine (Dance Mix)

Pretenders I Go To Sleep

David Byrne Big Business (från Broadwaymusikalen The Catherine Wheel )

Lipps, Inc. Designer music

Yello Bostich (N'Est-Ce Pas) (Med refrängen Everybody free somebody i bakgrunden)

The Korgis Living On The Rocks

Ian North We're Not Lonely (1980)

Staffan Schmidt: We're Not Lonely med Ian North, ni vet den där killen som har ett väldigt konstigt skivomslag som nån dåre i Måndagsbörsen rev sönder. Men här dök han upp i alla fall helt oförhappandes tack vare Lars-Göran Nilsson, det är han som har plockat ut skivorna, det är förresten Skogis som sett till att nivåerna hållits, och att plattorna kommit i rätt ordning, och rätt tid och alltihopa, det där ni vet. Vi ska runda av det här programmet, Stjärnornas musik , jag hoppas det var någonting ni tyckte om, om ni tyckte att det var bra eller dåligt så kan ni skriva till Lars-Göran Nilsson, han är hemskt glad att få brev, speciellt så här inför julen. Vi ska göra så att vi lämnar ordet till en kille som heter Gil Scott-Heron, han talar amerikanska för han är född i Amerika, konstigare än så är det inte. Och försök, även om det kan vara jobbigt så här dags tolv minuter i midnatt, försök att lyssna på vad han har att säga, för det är väldigt förnuftiga saker han säger. Tack.

Gil Scott-Heron B-Movie

Ordinarie kvinnlig hallåman: B-Movie med Gil Scott-Heron avslutade Stjärnornas musik. Det var en direktöversvämning från Eldoradoredaktionen. Producent var Lars-Göran Nilsson, ljudtekniker Bosse Skoglund och presentatör Staffan Schmidt.

 

 

 

 

Tillbaka till Musiklistan

fil.mag. Sandra Petojevic, 30 augusti 2021